Кличко запевняє, що Starbucks у Києві - це лише питання часу  / фото fortunedotcom

Starbucks однозначно прийде до Києва – це лише питання часу. А я роблю все для того, щоби ця світова компанія зайшла в Україну якомога швидше.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу NewsOne.

“Дуже багато спекуляцій на цю тему. Я говорив про зацікавленість і наміри Starbucks. Йдеться про франшизу, яка може бути. І така можливість зараз розглядається”, - зазначив Віталій Кличко.

Відео дня

Він відзначив, що в Україні, і Києві зокрема, працюють представництва багатьох світових компаній. І він як мер робить все, щоби залучати до української столиці ще більше іноземних компаній.

Читайте такожКличко у Давосі закликав інвесторів долучатися до інноваційного розвитку Києва​​

“У мене була зустріч з представником компанії Iкеа, яка вже багато років має наміри входити на український ринок, і ми сподіваємося, що в 2018 році ця компанія відкриє представництво у Києві. І я дуже радий цьому”, - зазначив Віталій Кличко.

“Starbucks однозначно прийде в Україну, в Київ, - у мене сумнівів немає. Це лише питання часу. А ми повинні зробити все, щоби ця компанія зайшла якомога швидше. І я докладаю зусиль для цього”, - наголосив Віталій Кличко.

Він відзначив, що у Давосі на Всесвітньому економічному форумі завжди зустрічається з представниками різних світових компаній і деякі з них згодом починають успішно працювати у Києві.

“Три роки тому у Давосі я, наприклад, зустрічався з представниками німецької SAP і через півроку ми розпочали у Києві реалізацію проекту “Kyiv Smart City” і запровадили “Відкритий бюджет”. Я дуже радий, що минулого року після зустрічі і переговорів з представниками компанії Uber у Давосі, я став першим пасажиром Uber у Києві і в Україні взагалі. Я запевняв представників цієї компанії, що ми як міська влада зробимо все, щоби бізнес працював і працював ефективно. Цього року в Давосі я зустрічався з представниками різних компаній і впевнений, вже найближчим часом будуть результати цих зустрічей”, - наголосив Кличко.