Фото УНІАН

Через тиждень Оболонська набережна матиме кардинально інший вигляд, заявив Київський міський голова Віталій Кличко під час спілкування з жителями Оболоні, інспектуючи набережну.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Київського міського голови.

Відео дня

“Поставили намети, людям заважають, торгують незаконно, місто грошей не отримує. Ми взяли на себе зобов`язання - привести Оболонську набережну у належний стан. Через тиждень вона матиме кардинально інший вигляд. Вам не доведеться маневрувати між стільцями, столами і МАФами. Торгові точки, які залишаться, матимуть гідний вигляд, не псуватимуть вулицю і не заважатимуть тим, хто гуляє по набережній”, - наголосив Кличко.

Мешканці Оболоні поскаржилися меру на відсутність громадських вбиралень на набережній, захаращення МАФами і гучну музику. 

Читайте такожКличко пропонує оголосили Труханів острів пішохідною зоною

При цьому Київський міський голова зауважив, що голова Оболонського району, який, зокрема, довів набережну до такого стану, вже звільнений.

Кличко також розповів, що чиновників, які видавали дозволи на торгівлю з порушенням норм законодавства, будуть притягувати до відповідальності. “Деякі з них вже звільнені. Якщо ми говоримо про люстрацію, то хочу відзначити, - люди, які знівелювали довіру киян, не працюватимуть у столичній владі”, - підкреслив Київський міський голова.

Він доручив керівництву Оболонського району систематизувати торгівлю на набережній, прибрати незаконні МАФи і присікти продаж алкоголю. І дав доручення раднику мера Дмитру Білоцерковцю проконтролювати виконання цих завдань.