Вночі в Києві пройшли потужні зливи / Фото: УНІАН

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

У прес-службі зауважили, що рух громадського транспорту дорогами Києва на ранок п’ятниці було повністю забезпечено.

За даними прес-служби, працівники дорожньо-ремонтних служб підприємств «Київавтодору» проводять роботу з усунення наслідків інтенсивних злив та профілактичні заходи для забезпечення роботи насосних станцій.

Відео дня

У прес-службі зазначили, що в місцях розриттів, що розташовані на вулицях з подовжнім ухилом, вимито ґрунт і наявні просідання. Значні наноси ґрунту на дорогах зафіксовані на вул. Протасів Яр, Глибочицькій, Фрунзе, Кіквідзе, Залізничному шосе, Боженка, Горького, Ізюмській та інших.

Читайте такожСиноптики на цьому тижні прогнозують дощі по всій Україні

Протягом дня шляховики відновлюють аварійні ділянки балансових доріг, очищують зливоприймачі від піскозмету в занижених місцях.

Загалом, до виконання робіт задіяні 68 працівників гідротехнічних служб, 160 працівників дорожніх служб та більш як 200 працівників служб утримання автомобільних шляхів.

У «Київавтодорі» також додають, що, у зв’язку із продовженням складних метеорологічних умов, відповідальні працівники підприємств корпорації та робітники гідротехнічних служб чергуватимуть у цілодобовому режимі. У стані готовності перебувають і відповідні машини та механізми.

За минулу добу в столиці випало 45мм опадів, що складає 85% від місячної норми.