Парковая дорога / Фото: autoua.netКиївська влада обміркує, чи варто перекривати важливу магістраль / Фото: autoua.net

Фахівці комунального підприємства «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт» (СУПР) звернулись до влади Києва з пропозицією розглянути питання про обмеження руху транспорту Парковою дорогою на період проведення першочергових заходів з ліквідації зсувів грунту.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Відео дня

Він зазначив, що рішення за цією пропозицією буде прийнято на засіданні комісії з питань надзвичайних ситуацій, яке планується провести завтра.

Голубченко зазначив, що учасники засідання заслухають всіх фахівців і після цього визначаться, чи варто закривати рух на такій важливій магістралі, і якщо вводити обмеження, то яким чином (на окремих ділянках, поетапно чи одночасно) і на який період.

Як повідомляв УНІАН, 6 червня 2012 р. на Парковій дорозі було відкрито вертолітний майданчик – вертодром «Дніпро-1» Центру адміністративно-ділової авіації.

За даними прес-служби Міністерства інфраструктури, тоді інвесторами було здано в експлуатацію дві черги з п'яти цієї споруди.

5 червня 2013 року в ЗМІ поширилась інформація, що стався зсув грунту на Парковій дорозі, неподалік від Маріїнського палацу в Києві.

Того ж дня голова КМДА Олександр Попов назвав ситуацію із зсувом грунту на Парковій дорозі непростою, але не авральною. Він не виключив, що до робіт з укріплення схилу залучать кошти інвестора, який будував вертолітний майданчик.