Бабай залишився за гратами / Фото : vokzal-kiev.ucoz.de

Сьогодні Апеляційний суд Києва залишив без змін ухвали Голосіївського районного суду столиці, якими кримінальному авторитету на прізвисько «Бабай» та його спільнику обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Як повідомили УНІАН у прес-службі ГУБОЗ МВС України, нещодавно працівники ГУБОЗ затримали двох зловмисників, які на території київського Центрального залізничного вокзалу створили систему кримінальних поборів.

Відео дня

Відносно них було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 (вимагання, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Зібрано достатньо доказів протиправної діяльності чоловіків, за що їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

Разом з тим, ГУБОЗ перевіряє причетність затриманих до скоєння й інших злочинів, вважаючи, що кількість потерпілих значно більша.

Керівництво ГУБОЗ закликає усіх громадян, хто потерпів від діяльності кримінального авторитету, звертатися із заявами до чергової частини главку за телефоном: 461-16-01.