Київ. 20 березня. УНІАН. У столиці відбувся турнір з більярдного спорту в рамках програми Київської міської спартакіади «Здоровий киянин».

Як повідомляє офіційний портал Київської влади, з початку року проводилися відбіркові ігри у двох групах серед 17 команд. Фіналісти груп розіграли між собою призові місця. Захід завершився урочистим нагородженням переможців та призерів турніру з більярду Київської міської спартакіади «Здоровий Киянин».

Відео дня

Так, за перше місце пам’ятним кубком та дипломом Київської міської організації ФСТ «Спартак» нагороджено команду «Перший національний», диплом за друге місце отримала команда «Хлібокомбінат №10», за третє – «Оболонська районна у м. Києві держадміністрація».

Кращими більярдистами в особистому заліку стали Віталій БИРЗУЛ (перше місце, команда «Перший Національний»), Анатолій ПРИХОДЬКО (друге місце, команда «Хлібокомбінат №10») та Яловий КОСТЯНТИН (третє місце, команда «Оболонська районна у м. Києві держадміністрація»). Цих учасників турніру відзначили медалями та дипломами.

***Київська міська спартакіада «Здоровий киянин» – це комплекс фізкультурно-спортивних заходів з 20-ти видів спорту, які триватимуть протягом 2012 року на кращих спортивних базах міста. У змаганнях беруть участь державні службовці, працівники комунальних підприємств столиці, представники засобів масової інформації, зірки вітчизняного спорту та усі охочі кияни.