Київ. 24 січня. УНІАН. Голова Київської міської державної адміністрації Олександр ПОПОВ провів робочу перевірку комунальних служб міста та особисто проінспектував кілька дворів Дарницького району щодо того, як прибирають сніг на вулицях та у дворах будинків.

Як повідомляє прес-служба КМДА, О.ПОПОВ  про якість прибирання снігу дізнався у мешканців будинків, а про проблеми з його вивезенням – у двірників.

«Враховуючи надзвичайну ситуацію, коли у нас за три доби випала місячна норма снігу, безумовно двірників потрібно похвалити. Виконана дуже велика робота. Я запитував у мешканців будинку, і вони теж дуже вдячні двірникам. Безумовно є незручності. Але у нас ще є час, щоб докласти всіх зусиль і навести відповідний лад на всій території Києва», – зазначив очільник міськдержадміністрації.

Відео дня

За його словами, щодня у місті працює спеціальна комісія, яка перевіряє якість прибирання вулиць та дворів Києва від снігу. Інспектори благоустрою виносять порушникам приписи, і навіть застосовують штрафні санкції. Передусім, місто штрафує приватний бізнес, котрий не ставиться належно до прибирання снігу довкола своїх б’єктів.

«Звісно у нас є зауваження щодо роботи деяких керівників житлово-експлуатаційних управлінь, районних адміністрацій. І ті, хто з них неналежно поставився до подолання стихії – будуть покарані. Безумовно, підсумок і оцінку роботи кожного ми дамо окремо за

результатами виконання робіт», – сказав О.ПОПОВ.