Київ. 20 грудня. УНІАН. Всі райдержадміністрації  Києва підготували різноманітні програми новорічних та різдвяних свят для мешканців та гостей міста. Організовують новорічні вистави, різдвяні театралізовані дійства та народні гуляння.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, святкові заходи розпочалися 19 грудня.

Відео дня

Зокрема, вчора в кожному районі відбулися церемонії засвічення своїх новорічних  ялинок:у Подільському районі – у Київському муніципальному академічному музичному театрі опери та балету для дітей та юнацтва, що у на вул. Межигірській, 2; на Оболоні -  на Оболонському проспекті, 21-Б (ст. м. «Мінська»); в Голосієво - у Голосіївському парку культури та відпочинку імені М.Рильського; у Деснянському районі  - на пр. Маяковського, 29, поблизу райдержадміністрації; на Печерську – на площі Слави та у Дарниці - у парк імені Воїнів-інтернаціоналістів, що на вул. Вербицького; у Дніпровському районі - у парку культури та відпочинку «Перемога» (бульвар Перова, 2); у Солом’янському районі - у парку «Відрадний» та у парку «Островського»; у Святошинському районі - на просп. Перемоги, 112; у Шевченківському районі - у парку відпочинку ім.. Тараса Шевченка.

 24 грудня о 15.00 на Хрещатику стартує традиційний веселий Парад  Дідів Морозів. Того ж дня о 16.00 у Палаці культури «Дарниця» на вул. Заслонова, 18 відбудеться святковий концерт за участю творчих колективів та окремих виконавців.

В КМДА нагадують, що 31 грудня на Майдані Незалежності кияни та гості столиці зустрічатимуть Новий 2012 рік. За участю керівництва міста у центрі Києва відбудеться грандіозний концерт у стилі ЄВРО 2012. До участі у концерті запрошені відомі зірки вітчизняної естради, хореографічні колективи та інші виконавці мистецького жанру.

7 січня столиця відзначатиме Різдво.

Об 11.00 у Будинку культури «Троєщина» (вул. Леніна, 27) відбудеться різдвяний фольклорний концерт.

А о 14.00 на святкування Різдва Христового міська влада запрошує усіх киян на Майдан Незалежності.

10 січня о 15.00 розпочнеться велика концертна програма за участю колективів художньої самодіяльності «Нам знову сяє Новоріччя!» у Центрі культури та мистецтв Дніпровського району Києва.

13 січня відбудеться Молодіжний фестиваль вертепів «Різдвяна зірка» у центральному парку відпочинку імені Тараса Шевченка.

А 19 січня кияни святкуватимуть Водохреща.

Масові купання та розважальні заходи цього дня будуть організовані на Оболонській набережній (біля Свято-Покровського собору) та у парку культури та відпочинку «Гідропарк».