Кличко висловив думку про роботу своїх попередників / фото kiev.klichko.org

Такі, як екс-секретар Київради Олесь Довгий, повинні нести відповідальність за свої незаконні дії. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу Newsone.

«Якщо людина порушує закон, ніяких виключень не повинно бути. Вона має відповідати за свої дії», - сказав мер Києва. 

Кличко зауважив, що був депутатом Київради, коли Довгий був секретарем Київради. «Я був депутатом в той час. І бачив, як приймалися рішення, які були маніпуляції, відбувався дерибан землі», - сказав Віталій Кличко. 

Відео дня

Читайте такожЛуценко вважає неприйнятним рішення САП про закриття справи Довгого

Він зауважив, що деякі колишні депутати Київради стали народними депутатами і при перевірці правоохоронцями їхніх дій заявляють про нібито політичні переслідування і уникають належного покарання. «Якщо буде така динаміка, то так і Черновецький скоро повернеться і буде розказувати як гарно він працював», - додав Віталій Кличко

В той же час він підкреслив, що багато проблем в столиці, які є нині, дісталися діючій владі у спадок. «Адже розкрадалися великі гроші, кошти не вкладалися в інфраструктуру нашого міста. Це, на жаль, гальмувало розвиток нашого міста. І моє завдання - відновити динамічний розвиток Києва», - підкреслив Віталій Кличко.