Машиніст попросив потримати двері під час гасіння / фото УНІАН

Під час сьогоднішніх надзвичайних подій у київскому метро машиніст спробував загасити задимлення, що сталося на "синій гілці". Користувач Карина Куцюруба на свій сторінці в Facebook опублікувала відео процесу гасіння.

Згідно з її словами, машиніст "влетів" в вагон і попросив подати вогнегасник. "Водій просить потримати двері і гасить щось прямо під нами. Іде. Повертається знову і знову гасить. Каже, що нічого страшного, пожежі немає, просто якийсь дим. Дим, до речі, вже наповнив собою наш задушливий вагон і стає важко дихати. Так проходить ще кілька хвилин: водій бігав по вагону, диспетчер щось кричала... В результаті водій загасив цей "якийсь дим", і ми поїхали", - зауважила очевидець. 

Читайте такожУ Києві закриті чотири станції "синьої гілки" метро

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, в годину-пік у київському метро через загоряння проводки закрили рух між "Петрівкою" і "Поштовою площею". Представник ДСНС повідомив, що у метрополітені сталося задимлення проводки, постраждалих внаслідок події немає.

Пізніше стало відомо, що задимлення у Київському метрополітені сталося через потрапляння мастила на перемичку контактної рельси.