Правоохоронці наразі намагаються встановити власника гранати

У Києві двірник під час прибирання двору в кущах біля житлового будинку знайшла гранату. Як повідомляє Відділ комунікації ГУ Наполіції Києва, на проспект Маяковського прибули наряди патрульних та слідчо-оперативна група районного управління поліції. Боєприпас направили на проведення експертного дослідження.

Читайте такожУ поліції розповіли подробиці вибуху у житловому будинку під Києвом

Слідчим відділом Деснянського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Відео дня

Правоохоронці встановлюють власника гранати та її походження.

Як повідомляв УНІАН раніше, у Києві на дитячому майданчику знайшли гранату. В чергову частину Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що на дитячому майданчику на вулиці Теліги вони помітили в піску підозріле кільце, а коли розкопали, побачили предмет, схожий на гранату.

На місце події негайно направили патрульну поліцію, слідчо-оперативну групу та вибухотехніків. По приїзду експерти вилучили бойову гранату Ф-1 з запалом, яку направили на дослідження. Працівники поліції також оглянули прилеглу територію.