Міст на Шулявці обвалився наприкінці лютого 2017 року / Фото УНІАН

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, передає прес-служба столичної влади.

Він розповів, що наприкінці цього року столична влада планує розпочати будівництво транспортної розв’язки на Шулявці. Реконструкція шляхопроводу теж була запланована на 2017 рік.

Читайте такожНазвано причину обвалу Шулявського мосту

Відео дня

Спасибко зазначив, що наприкінці 2016 року замовником реконструкції КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд» було підписано договір на розробку техніко-економічного обґрунтування реконструкції шляхопроводу.

«Сьогодні ми бачимо перші результати цієї роботи – 7 варіантів реконструкції. Усі вони пройшли транспортну модель», – зауважив він.

За словами заступника голови КМДА, перед розробниками в технічному завданні були поставлені основні принципові завдання.

Читайте такожУ Києві взялися досліджувати мостові переправи після обвалу на Шулявці

«Дуже важливим є продовження роботи і проспекту Перемоги і Шулявського шляхопроводу. Ми ні в якому разі не зупинимо ці транспортні артерії міста. Другим важливим принципом, за яким буде обрано проект реконструкції – це найбільша пропускна спроможність, яку продемонструє транспортна модель. І третім важливим принципом є вартісна складова реконструкції»,  – розповів він.

За підсумками засідання секції містобудівної ради три варіанти проектів були направлені на подальшу розробку та доопрацювання та будуть розглянуті на наступному засіданні секції містобудівної ради.