КМДА / Фото УНІАН

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

«Перевірка має бути здійснена і у відділі реклами, і в департаменті, і в усіх структурах адміністрації, які мають відношення до реклами в місті Києві. Бо поки ми сьогодні робимо все,  щоб навести лад з рекламою в столиці, деякі чиновники продовжують брати хабарі. Так не буде!  Я дякую працівникам Національної поліції за  ефективну роботу і сподіваюся на подальшу оперативну реакцію на сигнали про «діяльність»  чиновників-здирників», – заявив Київський міський голова, реагуючи на те, що сьогодні оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції спільно з Генеральною прокуратурою затримали під час отримання хабаря працівника відділу реклами Департаменту містобудування та архітектури КМДА.

Читайте такожУ Києві сфальсифікували результати голосування за електронну петицію

Відео дня

Мер столиці закликав підприємців не мовчати і не давати грошей, якщо якийсь чиновник їх вимагає, а одразу звертатися до правоохоронних органів. «Тільки спільними зусиллями, тільки показавши, що здирники несуть відповідальність і сідають у тюрму, ми знищимо корупцію», – підкреслив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що столична влада розробила нові правила розміщення рекламних засобів, які покликані кардинально змінити ситуацію з розміщенням реклами в Києві. І незабаром нову концепцію винесуть на обговорення та ухвалення Київрадою.