kievcity.gov.ua

«Дуже добре, що на Русанівці знову відновлені фонтани. Тепер вони працюють зі світломузичним шоу. Це тільки початок, ми збираємося ще встановити нову саунд-систему, яка зробить шоу ще більш яскравим. По-друге, тут зараз працюють тільки чотири фонтани. Ми плануємо запустити ще стільки ж до кінця літа. Будуть працювати вісім фонтанів кожного дня влітку та даруватимуть киянам позитивні емоції. Ми робимо все, щоб наше місто змінювалося, ставало ще гарнішим і комфортним», — зазначив Віталій Кличко у коментарі журналістам, передає прес-служба КМДА.

Фонтан на Русанівці у висоту сягає 30 метрів, має кольорове підсвічення та музичний супровід. Щовихідні, о 21:30,  тут відбувається світломузичне шоу. А сам фонтан працює у вечірні та ранкові години.

Перед Русанівською набережною міський голова відвідав парк «Оболонь» в урочищі Наталка. Міський голова прогулявся відновленою частиною парку та поспілкувався з місцевими мешканцями.

Відео дня

«Я хочу звернутися до всіх киян приїхати в урочище Наталка та подивитися, який гарний тут зробили парк. Такими повинні бути всі парки міста Києва, де можна із задоволенням прогулятися та відпочити», — підкреслив мер. При цьому, додав він, в рамках другої черги реконструкції парку будуть добудовані алеї, встановлене освітлення та автополив.