Митинг под зданием КГГА

На ній обговорять проблеми, із якими 5000 будівельників прийшли у вівторок 1 березня під стіни КМДА – зокрема, напади «тітушок» на будмайданчики.

Переговори між будівельниками та мерією Києва стали результатом  багатотисячного мітингу під стінами КМДА. За словами керівника будівельної компанії Олександра Яроша, будівельники і керівництво столиці домовились про те, що сядуть за стіл переговорів уже завтра.

Читайте такожУ Києві будівельники страйкують через напади "тітушок"

Відео дня

“Сьогодні працівники озвучили свої вимоги до влади, правоохоронців та Міністерства юстиції. Зокрема, ми внесли пропозицію, аби київська влада відреагувала на напади «тітушок» і дала можливість будівельникам працювати. Також ми вимагаємо, аби правоохоронці відкривали кримінальні справи проти «тітушок», а Міністерство юстиції – ліквідовувало реєстрацію громадських організацій, чиї «тітушки» порушують закон”, - сказав Олександр Ярош.

Нагадаємо, що сьогодні, 1 березня, 5 тисяч будівельників сьогодні вийшли на страйк під стіни КМДА, аби влада почула про їхні проблеми. Із минулого тижня вони страйкують через напади «тітушок» на будмайданчики. Через псевдо-активістів, які ламають техніку, палять паркани та атакують працівників, зупиняються десятки будівництв у столиці.

За останні 1,5 роки це був найбільш масовий мітинг під стінами КМДА.