ДТП / МВД

Такі подробиці на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"За оперативною інформацією, злочинці, які вчинили розбій проти громадянина для заволодіння 70 тис. дол. і які застосували зброю проти правоохоронців під час втечі, - члени організованого злочинного угруповання. Докази причетності зловмисників до ОЗГ знайдені при огляді слідчо-оперативною групою автомобіля, на якому пересувалися злочинці. Ймовірно, до складу цієї озброєної злочинної банди входило близько 10 осіб. Основна частина яких, швидше за все, вихідці з Донецької області. Зараз поліцейські встановлюють їх дані", - пише він.

Читайте такожУ Нацполіції розповіли подробиці ДТП з патрульними під час погоні за грабіжниками на Range Rover

Відео дня

Шкіряк повідомляє, що є підозри про причетність цього угруповання до низки подібних злочинів в Києві, які відбулися останнім часом.У столиці продовжує діяти план "Перехоплення", намагаються встановити їхнє місце перебування та затримати. При цьому зловмисники озброєні і можуть чинити опір, бо до операції залучили спецпідрозділи кримінальної поліції та спецназу.

Як повідомляв УНІАН, раніше в районі Протасового Яру дві людини, озброєних автоматами, викрали 70 тис. доларів і зникли на Range Rover. Втікаючи від переслідування, вони протаранили поліцейську Toyota Prius, а також Suzuki і Ford, поліцейські отримали травми.