2000.ua

Генеральна прокуратура спростовує інформацію про те, що чоловік, якого затримали за стрілянину по ліхтарям на проспекті Лобановського (Червонозоряному) в Києві, є прокурором.

Читайте такожУ Луцьку прийняли присягу 165 патрульних поліцейських (фото, відео)

Про це заявив помічник генерального прокурора Владислав Куценко, пише "112 Україна".

Відео дня

"Я відразу хочу повідомити, що Генеральна прокуратура спростовує інформацію, поширену низкою ЗМІ про те, що затриманий, а саме Рябінін Петро Валерійович, є прокурором Генеральної прокуратури України. Крім того, повідомляємо, що, згідно з базою персональних даних департаменту кадрової роботи ГПУ, вказаний громадянин не є і ніколи не був співробітником ГПУ, ані прокурором будь-якого іншого органу прокуратури. Що стосується посвідчення, яке було у нього вилучено, то повідомляємо, що департамент кадрової роботи зазначене посвідчення ніколи не виготовляв і нікому не видавав. Є підстави стверджувати, що людина використовував підроблене посвідчення", – сказав Куценко.

Він зазначив, що поки невідомо, з чого стріляв затриманий.

Нагадаємо, сьогодні у Києві затримали чоловіка, який стріляв по ліхтарях на проспекті Лобановського, повідомлялося, що у нього при собі було посвідчення співробітника ГПУ.