photo taken by Morio/commons.wikimedia.org

Комунальне підприємство "Київпастранс" підписало з лідером офісу "Формула-1" в Україні французьким пілотом, чемпіоном світу з автогонок Жеремі Дюфуром договір про уроки з підготовки водіїв наземного громадського транспорту, повідомила прес-служба підприємства з посиланням на директора "Київпастрансу" Сергія Майзеля.

Згідно з повідомленням, договір буде виконуватися в рамках співробітництва "Київпастрансу" та Національно-політехнічного університету України (КПІ).

"КП "Київпастранс" зацікавлене у сприянні розвитку творчості інноваційної молоді для підготовки молодих фахівців нашого підприємства. Співпраця з Жеремі розглядаємо як перехід на новий рівень системи підготовки і тестування водіїв для забезпечення безаварійної роботи наземного пасажирського транспорту з використанням знань і досвіду безаварійного водіння транспортним засобом", - зазначив Майзель.

Відео дня

У свою чергу Дюфур зазначив, що такі заходи допоможуть підвищити рівень українського громадського транспорту до європейських норм.

"Ця ініціатива дозволить підвищувати водійську культуру і драйверську кваліфікацію київських водіїв громадського наземного транспорту, а також забезпечити новий професійний і європейський рівень безпеки пасажирів. Знання навіть кількох прийомів гоночної їзди допоможе водіям в їх життєвих робочих ситуаціях", - підкреслив Дюфур.

Читайте такожХемілтон став дворазовим чемпіоном світу "Формули-1"

Як повідомляв УНІАН, "Київпастранс" у І півріччі скоротив чистий збиток на 12% - до 124,4 млн грн, а за підсумками 2014 року збільшив чистий збиток майже в два рази - до 719 млн грн з 369 млн грн.