Кличко / kievcity.gov.ua

Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час розширеного засідання Ради директорів підприємств, установ та організацій Києва.

Віталій Кличко оглянув стенди підприємств Києва та поспілкувався з підприємцями. Мер наголосив, що держава повинна стимулювати розвиток підприємництва та застосувати усі механізми для спрощення ведення бізнесу.

«Ми повинні підтримувати успішні виробництва та стимулювати створення нових, адже це – і робочі місця, і податки до бюджету міста», – наголосив міський голова.

Відео дня

Читайте такожКличко заявив, що пріоритетом міської влади є перетворення Києва на технологічне місто

«Тільки що поспілкувався із представниками підприємств. У Києві їх є понад 700 і, на жаль, тенденція останніх років – падіння виробництва та скорочення робочих місць. Ми розуміємо, що економічна ситуація дуже складна, і спілкувалися про те, яким чином знайти вихід та підтримувати київських виробників. Підтримка міської влади повинна бути обов’язково», – наголосив Віталій Кличко.

За словами міського голови, одне з ключових питань – організація виробництва конкурентоспроможної продукції.

«Ми живемо у ринкових умовах, і головним критерієм успішного товару є висока якість за конкурентною ціною», – зазначив Віталій Кличко, виступаючи перед підприємцями.

Крім того, під час наради Віталій Кличко підписав угоду про об’єднання зусиль Київської міської влади та бізнесу щодо розвитку внутрішнього ринку, метою якої є координація дій між міською владою та підприємцями щодо подальшого розвитку внутрішнього ринку, запровадження ключових механізмів та інструментів підтримки місцевого виробника задля сталого економічного розвитку міста Києва.