Кличко / Фото УНІАН

Київський міський голова Віталій Кличко підписав тристоронню Територіальну угоду на 2015-2017-й роки між столичною владою, Спільним представницьким органом роботодавців міста та Київською міською радою профспілок.

Про це йдеться на офіційному сайті мера Києва.

Читайте такожУ КМДА пояснили, хто має забезпечити комунікацію між комунальниками та киянами

Відео дня

«Сьогодні непрості для країни часи. І ми всі розуміємо, що, підтримуючи один одного, разом ми зможемо стабілізувати ситуацію. Сьогодні ми підписуємо угоду, яка, у першу чергу, декларує готовність до співпраці та взаємної допомоги. Зі свого боку, я не тільки декларую, а й готовий до ефективної співпраці  між міською владою та роботодавцями і профспілками столиці. Бо всі ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, щоб підприємства, бізнес пррацювали, забезпечували киян робочими місцями, сплачували податки до бюджету міста», - наголосив Кличко.

Угода передбачає комплекс заходів щодо сприяння розвитку підприємств малого та середнього бізнесу, які поповнюють бюджет столиці, та пошук шляхів альтернативних форм і методів їх підтримки. Зокрема, щодо розробки системи стимулювання торгових підприємств Києва для залучення та продажу продуктів виробництва київських підприємств, здійснення підтримки виробників імпортно-замінної продукції та комплекс інших заходів.