Київські діти були в захваті від спілкування з Кличком, Льюїсом та Холіфілдом / kiev.klichko.org

Про це написав журналіст В’ячеслав Боткалюк у соціальній мережі Facebook.

«Потиснути руку Ленноксу Льюїсу чи Евандеру Холіфілду – колись це була недосяжна мрія... Але сьогодні я робив це з задоволенням! І не тому, що вони зірки боксу, а тому, що вони досяжні, контактні, відверті та з чистими серцями. І я пишу не про їхню комунікацію з пресою», – поділився враженнями журналіст.

За його словами, легенди боксу відвідали центр допомоги дітям «Місто щасливих дітей» та розповіли малечі, як їм вдалось стати чемпіонами світу.

Відео дня

«Ці кремезні «важковаговики» сьогодні спілкувались з дітьми. З дітьми, які постраждали від насилля і проходять реабілітацію. Діти повзали по них, залазили на плечі, плескали по лисині. Жоден з них навіть не натякнув на те, що їх це втомлює. Вони щиро дарували усмішки та розповідали про своє досить скромне дитинство. Саме тому я їм дякую. Дякую за візит до України та за участь у соціальному проекті», – написав В’ячеслав Боткалюк.

Нагадаємо, що в Києві триває конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). В рамках соціальних проектів організації легендарні чемпіони – Віталій Кличко, Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд – відвідали центр допомоги дітям, провели благодійний аукціон, де зібрали 200 тисяч доларів на облаштування спортивного залу в Маріуполі, провели автограф-сесію та відкрили новий боксерський зал у столиці.