megakoshka.ru

Про це повідомляє «Українська правда».

Мешканці Київщини повідомляють, що відключали електропостачання вже у Макарівському та Бориспільському районах, містах Ірпені та Бучі. У Ворзелі також не було світла з 6 до 8 вечора 1 грудня та з 8 до 10 ранку 2 грудня.

Як повідомили у "Київобленерго", аварійні відключення почали застосовувати по всьому столичному регіону у зв’язку з відключенням блоку №3 на Запорізькій АЕС.

Відео дня

"Відключення не лише на Київщині, ці відключення по всій Україні. З метою економії", - відзначили у колл-центрі обленерго.

Як повідомляє сайт "Київобленерго", 2 грудня відключили світло в регіоні о 7:41 ранку.

"Тривалість та обсяги відключень електроенергії в подальшому будуть регламентовані диспетчером  Центральної енергетичної системи України", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожУ Севастополі планують відключати світло за графіком

"Київобленерго" закликає всіх споживачів столичного регіону економно та раціонально використовувати електричну енергію та не користуватися одночасно декількома потужними електроприладами.

"Особливо актуальним  питання обмеження споживання електроенергії стоїть  у години найбільшого навантаження: з 8:00 до  11:00 та з 20:00 до 23:00 години", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, про аварійні відключення світла на Київщині через дефіцит електроенергії заговорили ще у вересні. Столична компанія "Київенерго" також попередила киян про можливе обмеження електропостачання.

1 грудня графіки аварійних відключень електропостачання ввели для для промислових підприємств та організацій у Києві.

На початку листопада  голова наглядової ради "Київенерго" Іван Плачков заявив, що компанія розглядає можливість підняття тарифів на електроенергію для населення, аби уникнути можливих віяльних відключень світла.