У Києві дали опалення / blog.fontanka.ru

Про це за результатами засідання щоденного штабу з питань контролю за стартом опалювального сезону повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно із розпорядженням КМДА у столиці розпочато підключенняжитлового фонду до тепла. Запуск систем розпочато 22 жовтня.

Читайте такожУкраїна у зв'язку з опалювальним сезоном відбирає зі сховищ до 25 млн кубів газу на добу

Відео дня

«Загалом процес запуску тепла здійснено у 80% житлового фонду, включаючи ОСББ, ЖБК, інвестиційні та відомчі будинки. Ми плануємо на понеділок вийти на стовідсотковий рівень запуску систем житлового фонду. Наразі, співробіткики комунальних служб та ПАТ «Київенерго» у кожному районі здійснюють перевірку подачі опалення за заявками мешканців, які надходять до міського контакт-центру та на аварійні диспетчерські. Разом із плановими ремонтними роботами та ліквідацією аварійних випадків, спеціалісти займаються усуненням недоліків, які заважають нормальній роботі опалювальних систем. Йдеться, приміром, про видалення з мережі опалення повітря», - зазначив Петро Пантелеєв

Він також наголосив, що на сьогодні вже з теплом усі дитячі садки столиці та заклади охорони здоров’я.