Фото: Анастасия Ревнова / segodnya.ua

У центрі Києва прибрали барикади біля Центрального універмагу та на вулиці Прорізній. Тут навіть частково відновлено рух, повідомляє ТСН.uа з посиланням на "Спецкор".

Частина наметів з Хрещатика переїде ближче до Майдану. Активісти пішли назустріч киянам і вирішили трохи посунутися. Свої межі перенесуть ближче до самого Майдану Незалежності.

Відео дня

Читайте такожКличко впевнений, що Хрещатик найближчим часом розблокують для проїзду

Майданівець Сергій з роти "Яструбів" каже, що з барикадою біля ЦУМу були суцільні проблеми. Востаннє її навіть підпалили. Однак зовсім барикада не зникне - в декількох метрах зводять іншу з тих же бетонних блоків і водомети, що стояли біля ЦУМу.

Частина активістів вже жваво збирає пожитки, у них все ще є запаси "коктейлів Молотова". Але думки майданівців з приводу розбирання барикад розходяться.

Читайте такожНа Майдані вночі горіла барикада біля ЦУМу

"Ми обурені тим, що нас елементарно навіть не попередили, що будуть прибирати барикаду. Незрозуміло, для чого йде нова влада на третій Майдан", - кажуть активісти.

Нагадаємо, хто підпалив барикаду біля ЦУМу, незабаром повинна сказати міліція Шевченківського району. За фактом підпалу відкрили кримінальне провадження.