Володимир Бондаренко / Радіо Свобода

Як повідомляє прес-служба КМДА, Бондаренко зокрема у своєму зверненні до киян зазначив, що «облаштуванням міста майже не займалися вже багато років» і звернувся «із проханням долучитися до загальноміського суботника, який відбудеться у кожному районі нашого міста 22 березня». Голова КМДА також закликав «долучитися усі підприємства, незалежно від форми власності, до прибирання територій, прилеглих до ваших установ».

Читайте такожКМДА очолив Володимир Бондаренко

«Спілкуючись із громадою міста багато років, скажу, що у нас і зараз багато активних та ініціативних мешканців, які колективно прибирають свої двори. Хочу, щоб і надалі кожен з вас не чекав, що якась влада щось робитиме, а долучався активно до процесу розбудови нашого міста», - додав Бондаренко.

Відео дня

Водночас він також звернувся і до активістів Майдану, які і зараз перебувають у Києві, і закликав їх «з великим розумінням поставилися до спільної ініціативи прибрати вулиці та долучитися до прибирання у центрі столиці».

Інформацію про час та місця попереднього збору киян у різних районах, контакти координаторів буде розміщено на офіційному веб-порталі КМДА, наголошується у зверненні.