Сначала планировали убрать Мариинский парк

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Спочатку всі зусилля громадськості заплановано було зосередити на центрі міста, зокрема, у Маріїнському парку, на вул. Хрещатик та інших прилеглих до центру вулиць. Але, завдяки активній роботі комунальних служб, зусиллям волонтерів громадських організацій та активістів Євромайдану, санітарний стан центральних вулиць міста є задовільним, вулиці чисті, усе сміття вивезено та ведуться роботи щодо підтримки чистоти», - зазначили у прес-службі.

У КМДА також зауважили, що «у зв’язку із великою кількістю охочих зробити Київ чистішим перелік місць, які потребують допомоги волонтерів, окрім центру столиці, значно збільшився».

Відео дня

Читайте такожМакеєнко пообіцяв знайти кошти на памятник Небесній Сотні

«Не сміти, адже саме з тебе починається чисте місто!» – саме під таким гаслом проводиться суботник 1 березня. І саме таким гаслом мають керуватись кияни після суботника», – переконаний директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергій Садовой.

Як нагадали у прес-службі, голова КМДА Володимир Макеєнко підтримав ініціативу киян щодо проведення загальноміського суботника 1 березня 2014 року о 10:00.

Очільник міськдержадміністрації дав доручення залучити до прибирання всі міські комунальні служби та техніку, а також надати необхідний інвентар.