Чоловік розбився об кригу / magnolia-tv.com

Київська міліція встановила особу чоловіка, який 3 лютого впав з мосту Метро на лід Дніпра, повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС у місті Києві.

Завдяки проведеним першочерговим слідчо-оперативним діям було встановлено, що загиблому чоловікові було 32 роки, він проживав в Київській області.

Відео дня

Під час огляду тіла судово-медичними експертами жодних слідів насильства не виявлено, йдеться в повідомленні.

Свідок події розповів правоохоронцям, що на момент падіння поруч з постраждалим на мосту він нікого не бачив.

Читайте такожНа Золотих воротах чоловік впав на рейки під час прибуття потягу

Столичними правоохоронцями встановлюються всі обставини події. Дана подія занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомляв УНІАН, 3 лютого Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві повідомило, що з мосту Метро стрибнув і загинув чоловік.

Як йдеться в повідомленні, о 14:31 до рятувальників надійшла інформація, що в річці біля мосту Метро по вул. Набережно-Хрещатицькій під лід провалилась людина. «Коли о 14:45 на місце події прибули рятувальники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини для порятунку ймовірного потерпілого, з’ясувалося, що на кризі працівниками міліції було виявлено тіло чоловіка, який стрибнув з мосту», - поінформували в ДСНС.