Пожежі сталися у Дніпровському та Оболонському районах

Протягом вихідних у столиці горіли 3 автомобілі – у Дніпровському та Оболонському районах.

Як повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Києві, перший випадок трапився 9 березня на вулиці Старосільська, 26. Поблизу проїжджої частини, за невідомих причин, зайнявся вантажний автомобіль «ДАФ». Вогонь перекинувся на вантажний автомобіль Mercedes Atego, що був припаркований поруч.

Відео дня

Виклик щодо пожежі в автівках надійшов на номер «101» о 1:57. Відразу після надходження повідомлення на місце події оперативно виїхали рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини Дніпровського району. Прибувши за вказаною адресою, вогнеборці швидко загасили пожежу, уникнувши розповсюдження вогню на решту автівок.

Внаслідок пожежі в автомобілі «ДАФ» згоріла кабіна та пошкоджено тентовий кузов, в Mercedes Atego – зіпсовано лакофарбове покриття автомобіля.

Наступний інцидент трапився того ж дня, рівно через годину. У дворі дев’ятиповерхового житлового будинку по проспекту Героїв Сталінграду, 5 виникла пожежа в авто Hyundai Tucson.

Загорання за лічені хвилини ліквідували оболонські рятувальники.

Під дією високої температури вогню згоріло та пошкоджено моторний відсік, внутрішню обшивку салону, панель приладів, шини передніх коліс.