Прізвища кандидатів оприлюднять за декілька днів

Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов поки не назвав журналістам прізвища кандидатів на місця нещодавно звільнених голів трьох столичних районів, а також кандидата на посаду заступника голови КМДА замість призначеного вчора міністром культури Леоніда Новохатька.

Як передає кореспондент УНІАН, О.Попов сьогодні в інтерв’ю журналістам сказав, що про це можна буде дізнатися за кілька днів.

Відео дня

«Я знаю кандидатів. Але стверджувати, що це будуть саме ці особи, не можу. Є певні бюрократичні процедури. Я скажу, що найближчим часом, може 2-3 дні, всі дізнаються, хто це буде», - відповів голова КМДА представникам ЗМІ.

Водночас він запевнив, що серед цих кандидатів нема людей, які не мають досвіду, чи випадкових людей. «Це будуть професійно підготовлені люди», - зазначив О.Попов.

Як повідомляв УНІАН, 4 лютого Президент України Віктор Янукович звільнив трьох голів київських районних адміністрацій. Так, звільнено Петра Матвієнка з посади голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, Сергія Рюмшина з посади голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та Олександра Незнала з посади голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.

24 січня прес-служба КДМА повідомила, що розглядається питання щодо звільнення голів трьох райдержадміністрацій (Голосіївської, Святошинської, Подільської), роботу яких визнано незадовільною в частині прибирання територій від снігу та накрижень.