Ганна Старостенко під час інспекії / Фото kievcity.gov.ua

Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час інспекції загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 20.

"Цього року ми заклали в бюджет міста 2 мільйони 300 тисяч гривень саме на придбання медичних препаратів для загальноосвітніх навчальних закладів, серед іншого і для 5 шкіл-інтернатів санаторного типу. Сьогодні вже більше половини коштів освоєно: ліки закуплено, поставлено в школи й садочки столиці. За рештою закупівель закінчуються тендерні процедури, а отже, до кінця року буде 100% забезпечено всі заклади освіти необхідними ліками", – повідомила Старостенко.

Читайте такожМіська влада у 2016 році виділила 10 мільйонів гривень на закупівлю ендопротезів для 200 киян

Відео дня

Як зазначають у КМДА, що сьогодні заступник голови КМДА провела перевірку медичного забезпечення загальноосвітньої санаторної школи-інтернату із малими і неактивними формами туберкульозу № 20, що в Шевченківському районі Києва. Цьогоріч закладу виповнюється 55 років.

"Попри значний вік, заклад знаходиться в хорошому стані. Головне, що ми побачили, що діти лікуються та навчаються в теплих відремонтованих кабінетах. Також вони забезпечені повноцінним і безкоштовним 4-разовим харчуванням та всіма необхідними ліками, які їм повністю надає місто. Водночас ми взяли до уваги дещо незадовільний стан спальних кімнат діток, який місто, очевидно, має покращити", – підкреслила Старостенко.