Ганна Старостенко / kievcity.gov.ua

Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко в ефірі ТРК "Київ".

"Підтримуючи ініціативних освітян та прогресивні навчальні заклади, ми закладаємо надійну інвестицію в успішний розвиток міста та країни", – наголосила вона.

"Місто підтримує і сприяє творчому пошуку освітян, які прагнуть не просто поділитися з учнями своїми знаннями, а створити умови для повноцінного творчого та гармонійного розвитку школярів", – Старостенко.

Відео дня

За її словами, конкурс відбуватиметься за чотирма напрямами: «Здорова дитина», «Чуйне серце», «Заклад з ідеєю» та «Перспектива освіти». Прийом заявок на участь у конкурсі розпочинається 5 жовтня і триватиме до 19 жовтня включно. Переможець конкурсу, якого визначає конкурсна комісія, отримає грошові винагороди від 50 до 100 тисяч гривень.

Читайте такожСтолична рада затвердила трирічну цільову програму "Освіта Києва"

Нагадаємо, що грант «Здорова дитина» призначається дошкільному навчальному закладу та педагогічному працівнику дитсадка на оздоровчо-фізкультурну роботу.  Грант «Чуйне серце» може отримати заклад та педагог на впровадження інновацій в організації роботи з дітьми з особливими потребами та втілення ідей рівноправності, толерантності. Грант «Перспектива освіти» призначається вчителям та вихователям для впровадження інноваційних освітніх напрямів у навчальних закладах. Грант міського голови «Заклад з ідеєю» може отримати дошкільний, загальноосвітній, позашкільний та професійно-технічний навчальний заклад комунальної форми власності на підтримку творчої активності педагогічних колективів у реалізації інноваційних підходів до управлінської діяльності, розробці та впровадженні цілісної інноваційної концепції розвитку навчального закладу.

Більш детально з умовами конкурсу  можна ознайомитися на сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.​