vk.com/batalion.azov

Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті ПАТ.

Читайте такожСкандал навколо забудови на Святошино: "Азов" припинив блокаду будівлі "Київміськбуду" - ЗМІ

"Події, що відбулися сьогодні вночі і вранці під офісом "Київміськбуду" змушують нас йти на кардинальні заходи. Ми зупиняємо все своє будівництво і оголошуємо страйк доти, поки агресивні провокації та напади на законослухняних підприємців не припиняться", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

У "Київміськбуді" закликали Міністра внутрішніх справ, керівників поліції, народних депутатів "негайно втрутитися в цю ганебну ситуацію і покарати винних так, щоб «мода» на рейдерські захоплення цілком законних будівництв в нашій країні нарешті перестала приносити дивіденди тим, хто за це платить".

Читайте такожСкандал навколо забудови на Святошино: троє учасників блокування "Київміськбуду" затримано

"Ми оголошуємо безстроковий страйк, зупиняємо всі свої роботи до того моменту, поки нашим працівникам більше не треба буде боятися виходити на будівельний майданчик. Тепер наші інвестори - тисячі киян, які чекають на власне житло - разом з нами будуть вимагати від вас, нарешті, перейти до рішучих дій і захистити чесний бізнес від рейдерів", - підкреслили в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, пізно ввечері 8 вересня активісти і місцеві жителі прорвалися на територію будівництва в Святошинському провулку, де забарикадувалися представники забудовника.

У підсумку після багатоденних зіткнень у Святошинському провулку представники громадянського корпусу "Азов", які приєдналися до протистояння на боці місцевих жителів, сьогодні, 9 вересня, зранку заблокували офіс компанії-забудовника на вулиці Суворова у Печерському районі.