Кличко /  kiev.klichko.org

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради.

«Ми повинні зрушити з місця початок реставраційних  робіт на столичному велотреку, який, я переконаний, повинен вже влітку почати працювати. Ми врятували спортивний об’єкт від забудови і повернули його громаді. І треба там наводити лад!» - наголосив Віталій Кличко.

На цьому етапі, зазначив мер, йдеться про відведення земельної ділянки для того, щоб почати реставрацію столичного велотреку.

Відео дня

«Землю цю, де були гаражі, відводимо на час будівельно-реставраційних робіт КП «Житлоінвестбуд-УКБ». Потім передамо її КП «Спортивні споруди» разом із комплексом велотреку для подальшого утримання і експлуатації», – зазначив Віталій Кличко.

Читайте такожКличко наказав главам районів облаштувати всі дитячі майданчики, сквери і парки

Він закликав депутатів бути послідовними, конкретними кроками успішно завершувати розпочаті справи, на втілення яких чекають кияни.

«Тільки слова і скарги на відсутність коштів чи інші труднощі людей не цікавлять. Давайте шукати можливості і робити столицю комфортним європейським містом!» - підкреслив Віталій Кличко.

Читайте такожКличко: КМДА не узгодить ініційоване урядом підвищення тарифів на тепло

Київський міський голова також зазначив, що під час сьогоднішнього засідання депутати Київради мають забезпечити юридичне завершення боргової операції, розпочатої у жовтні минулого року за результатами переговорів з урядом. І ухвалити рішення «Про погашення боргу перед державою».