hromadskeradio.org

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, який прибув до будинку, де під час проведення будівельних робіт впали перекриття та постраждали люди, повідомили УНІАН у прес-службі КМДА.

Читайте такожРятувальники дістали з-під завалів чотирьох осіб. Операція в центрі Києва продовжується

«За інформацією самих будівельників, під завалами опинилися четверо чи п'ятеро людей. Під час будівельних робіт у будинку впали перекриття – з четвертого до першого поверху. Аварійний будинок на вулиці Богдана Хмельницького знаходиться у приватних руках. Зараз ми з'ясовуємо, хто саме проводив у ньому роботи», - сказав Кличко.

Відео дня

Мер також повідомив, що двох постраждалих вже дістали з-під завалів – швидка відвезла їх до лікарні. Зараз рятувальники розбирають завали, щоб дістатися до інших постраждалих та надати їм допомогу.

«Правоохоронні органи повинні оперативно розібратися, хто саме і з якою метою здійснював будівельні роботи без дозвільних документів. І винні в тому, що постраждали люди, мають бути притягнуті до відповідальності», - підкреслив Кличко.

В повідомленні зазначається, що будинок, в якому сьогодні обвалилися внутрішні перекриття, визнаний аварійним у 2004 і відселений. Він перебуває в приватних руках та переданий на баланс ОСББ Богдана Хмельницького, 12-14.

Як повідомили УНІАН в прес-службі Київського міського голови, двоє людей, яких вже звільнили з-під завалів, перебувають у шоковому стані, в одного з їх також перелом стегна.