суд / insight-ukraine.org

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» Євгенія Кравчук.

«Окружний адміністративний суд міста Києва відтермінував вибори в райради в Києві на невизначений час. Задовольнив позов від депутата від БПП Рибчинського і таємничої ГО "Наждак"», - написала вона.

Читайте такожКандидати від "УКРОПу" будуть брати участь у виборах у всі 10 райрад Києва

Відео дня

У той же час голова Київської міської організації партії «УКРОП» Дмитро Сіманський на своїй сторінці у Facebook наголосив на тому, що «не може в Києві, в місті в якому більше 3 млн населення, в якому райони більші ніж окремі великі обласні центри чи окремі інші райони не мати реального самоврядування».

У свою чергу, голова фракції ВО «Батьківщина» у Київраді Тетяна Меліхова зазначила, що Окружний адміністративний суд зупинив постанову ЦВК щодо проведення у Києві виборів до районних рад 27 березня до прийняття рішення судом. «А суд може приймати рішення і рік, і два», - додала вона.

Читайте такожВибори в райради не принесуть людям ніякої користі - експерт

Раніше УНІАН повідомляв, що Центральна виборча комісія оголосила про початок процесу з виборів депутатів райрад Києва з 6 лютого 2016 року.