twitter.com/hromadsketv

Низка закладів все ще не працюють до закінчення перевірок правоохоронними органами, повідомила прес-служба компанії.

«Перевірено і підтверджено можливість відновлення роботи більш як 10 закладів», – йдеться в повідомленні.

У компанії відзначили, що у зв'язку з повідомленням про замінування, яке надійшло сьогодні вранці про замінування, правоохоронні органи проводять перевірки у більшості ресторанів Mc'Donalds у Києві, яких налічується 34.

Відео дня

Кореспондент УНІАН відвідав два заклади Mc'donald's на Майдані Незалежності. Вони закриті для відвідувачів з 11:00 ранку, але в них продовжує перебувати персонал. Як повідомили УНІАН в одному з ресторанів, заклади відкриються, щойно пройде другий етап перевірки за допомогою спеціально навчених собак.

Читайте такожУ Києві закрили всі ресторани "Макдональдс" через загрозу терактів (фото)

Незважаючи на те, що перевірка правоохоронних органів не завершена, робота торгового центру «Глобус», в якому розташовується один з ресторанів Mc'Donalds, відновилася. «Глобус» був закритий для відвідувачів через кілька годин після надходження повідомлення про замінування.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вдень у Києві невідомий чоловік повідомив на телефон «102» про замінування мережі ресторанів швидкого харчування Mc'Donalds. У Головному управлінні Національної поліції Києва УНІАН повідомили, що вибухотехніки перевірять усі столичні ресторани Mc'Donalds.

Компанія Mc'Donalds є найбільшою у світі мережею ресторанів швидкого обслуговування, яка налічує більш як 35 тисяч закладів у світі й обслуговує близько 70 млн відвідувачів щодня. В Україні працює близько 70 ресторанів цієї мережі.