Фото УНИАН

Як повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю ГУМВС України в м.Києві, затримані віком від 25-ти до 35-ти років, серед них - чотири жінки, усі - мешканці київського регіону.

«На Київщині, де мешкає організатор акції, працівники міліції вилучили військову амуніцію, зокрема, камуфльовану форму, берці, розвантажувальні жилети, піротехнічну продукцію, у тому числі вибухові пакети, та гроші - 4 тис. дол. та 77 тис. грн. На момент затримання частина громадян уже були переодягнені в камуфльований одяг», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Києві в годину пік власники кіосків перекрили великий проспект (фото, відео)

Відео дня

Після проведення необхідних слідчих дій осіб доставлять до Шевченківського райвідділу міліції Києва, встановлять особу кожного та опитають із приводу подій біля ДФС України, а відтак приймуть процесуальне рішення відносно затриманих, додали в главку.

Зазначається, що слідчим відділом Шевченківського райуправління міліції проводиться досудове розслідування за фактом хуліганських дій. Правоохоронці отримали ухвалу суду на проведення санкціонованого обшуку в будинку одного з фігурантів кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Слідчі мають встановити участь та ступінь вини кожного з фігурантів.