/ УНИАН

Про це повідомили УНІАН у Департаменті протидії злочинності у сфері економіки МВС України.

Зазначається, що в ході реалізації оперативної інформації та проведення негласних слідчих (розшукових) дій, працівникам управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України в місті Києві стало відомо, що працівник військкомату запропонував призовнику допомогу у звільненні останнього від призову на строкову військову службу до Збройних Сил України.

Читайте такожСБУ затримала керівника центру зайнятості при отриманні 600 тисяч гривень хабара (фото)

Відео дня

За даним фактом Військовою прокуратурою Центрального регіону України відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Раніше УНІАН повідомляв, що співробітники СБУ спільно з прокуратурою затримали у Києві на хабарі у розмірі $3 тис. заступника начальника управління одного з обласних органів Державної фіскальної служби.