Карта відображає усі об’єкти столиці, де проводять ремонтні роботи / kiev.klichko.org

"Відсьогодні працює карта ремонтних робіт в столиці, де кожен киянин може побачити адреси, перелік робіт, які виконуються і терміни виконання.  Люди звертаються з проблемами, які потрібно вирішити, ми обробляємо цю інформацію і складаємо список об'єктів для подальшого ремонту, - підкреслив Кличко. - На сьогодні у місті тривають ремонтні роботи на 2000 об'єктах. Зокрема, облаштовуємо  200 спортивних і дитячих майданчиків у всіх районах Києва", - зазначив Віталій Кличко.

Карта відображає усі об’єкти столиці, де проводять ремонтні роботи за міською та районними програмами: електрощитові та електромережі, ліфти, покрівлі, сходові клітини, фасади, покрівлі, асфальтування дворів, ігрові та спортивні майданчики.

Читайте такожУ Кличка заявляють, що кияни стануть співавторами планів розвитку власних дворів

Відео дня

Мер зазначив, що попри складну фінансову ситуацію місто знайшло можливість вперше за багато років профінансувати масштабні ремонтні роботи в житлових будинках та дворах. З міського бюджету цього року на це виділили близько 200 млн грн.

Кличко продемонстрував, як працює інтерактивна карта. І відзначив, що кожен киянин, який вважає, що в його будинку повинні відбутися ремонтні роботи, може звернутися до громадської  приймальні мера або за номером 1551. "Ми вже формуємо карту першочергових робіт на 2016 рік на основі звернень киян", - підкреслив Віталій Кличко.

Завантажити карту можна за посиланням.