Яценюк / kmu.gov.ua

Глава Уряду оглянув зал адміністративної практики, диспетчерську залу, кімнату видачівідеореєстраторів, зберігання та оброблення відеоінформації, збройну кімнату.

Він підкреслив, що в цьому управлінні поліція працюватиме з громадянами, «в обслуговуванні людей і в адміністративній практиці».

Читайте такожУ Києві відкрився Центр патрульної поліції

Відео дня

 «Якщо людині щось треба дізнатися про правопорушення, написати скаргу на діяльність поліції, повернути вилучені водійські права, отримати довідку для страхової компанії щодо ДТП- вона приходить в цей центр, і без черг, які раніше були в районних управліннях ДАІ, без зволікання часу отримує поліцейську послугу», - зазначив він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що це перший етап в реформуванні адміністративних послуг загалом.

Він нагадав, що в Парламент внесений закон щодо реформування всієї системи колишнього радянського МРЕО і перехід на сервісні послуги в українській поліції, який після доволі тривалих дискусій вже проголосований в першому читанні.

«Ми вітаємо цей крок, зроблений з допомогою наших американських партнерів. Це тільки перший крок в повній реформі поліцейського сервісу в Україні», - зазначив Глава Уряду.

У заході взяли участь Заступник держсекретаря США з питань боротьби з наркотиками і забезпечення правопорядку Вільям Браунфілд, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, перший заступник Міністравнутрішніх справ Ека Згуладзе