Кличко / kievcity.gov.ua

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, експерти у сфері зовнішньої реклами під час виступу на засіданні Антикорупційної ради розповіли про зловживання на ринку зовнішньої реклами столиці і представили відповідні факти щодо розміщення нелегальних конструкцій або несплати грошей до бюджету за розміщення реклами.

Читайте такожКличко відзвітував про результати роботи за рік на посаді мера

«Щодо діяльності Андрія Вавриша ще наприкінці минулого року проводилося службове розслідування. Після цього ми неодноразово з ним зустрічалися, говорили. Ті факти, які нам сьогодні представили, я можу охарактеризувати коротко: це або службова недбалість, або неспроможність ефективно працювати, або «кришування» тих процесів, які зараз відбуваються на ринку столичної реклами, і в результаті яких Київ не отримує чимало коштів до бюджету. У рік – це мільйони гривень», – наголосив Кличко.

Відео дня

Мер Києва заявив, що з початку засідання просив всіх керівників готувати заяви на звільнення.

«Я переконаний, що ви, пан Андрій (Вавриш), таку заяву підготували. Якщо ні – напишіть її зараз. Після цього ми проведемо відкритий конкурс на заміщення цієї посади. І її буде обіймати людина, яка спроможна ефективно працювати і зможе навести лад у цій сфері», – підкреслив голова КМДА.