Фото УНИАН

У Києві в рамках покращення транспортної інфраструктури найближчим часом на зупинках громадського транспорту буде встановлено 56 електронних табло для інформування пасажирів про рух і час прибуття рухомого складу.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко під час оприлюднення звіту за підсумками року роботи на посаді мера і його команди.

За його словами, спільно зі Світовим банком розроблена нова транспортна система Києва, щоб поліпшити роботу наземного транспорту столиці.

Відео дня

Читайте такожУ Києві заблоковано рух тролейбусів на шести маршрутах

В рамках планів цього року також буде запущена автоматизована система підрахунку пасажиропотоку і передбачається запуск 8 нових тролейбусних маршрутів.

У 2015 році відремонтовано понад 100 одиниць рухомого складу наземного міського транспорту, також буде отримано 70 одиниць нових машин.

Читайте такожЦього року в столиці замінять близько 40 кілометрів зношених теплових мереж - КМДА

Кличко нагадав, що в Київському метрополітені на п'яти центральних станціях вже реалізований проект безкоштовного Wi-Fi, і робота триває. За його словами, наступного року Wi-Fi буде у всьому київському метро.