Ремонт / Фото УНИАН

Планується виконати ремонт покрівель, фасадів, електромереж, заміну та модернізацію ліфтів – загалом 1,5 тис об’єктів. 

Про це  під час перевірки якості робіт спільно з представниками органів самоорганізації населення повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Читайте такожВідтепер у Києві можна відстежувати онлайн ремонти будинків, лікарень і шкіл

Відео дня

«Розпочинаються роботи, і ми разом контролюємо якість їхнього виконання. Контролювати ремонти в будинках краще, ніж мешканці цих будинків, не зможе ніхто», – звернувся до активістів ОСН Петро Пантелеєв, – «За міською програмою виділено близько 100 млн гривень на відновлювальні роботи. Це значна сума, тому кожна копійка має бути використана ефективно і раціонально».

Загалом у місті Києві за цей рік заплановано відремонтувати понад 1500 будинків, понад 500 дворів та міжквартальних проїздів.

Під час перевірки були оглянуті об’єкти в Деснянському районі на вулиці Закревського та на проспекті Маяковського, відбулися зустрічі з підрядниками. Заступник голови КМДА перевірив стан виконання робіт з відновлення покрівлі даху житлового будинку, нового асфальтного покриття у дворах, якість утеплення фасадів.

«Необхідно залучати людей до контролю за ремонтом і за подальшим його збереженням, аби вже наступного дня після його завершення стіни не були обписані чи обпалені. Громадяни на сьогодні мають усі важелі для контролю за ремонтними роботами та забезпечення порядку в будинках, в яких мешкають», –  зауважив заступник голови КМДА.