facebook.com / Александр Золотухин

Про це УНІАН повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України в м. Києві.

"О 01.25 столичні правоохоронці виїхали на Майдан Незалежності для з’ясування інформації про конфлікт між протестувальниками та невідомими. Мітингувальники розповіли міліціонерам, що близько двадцяти осіб в балаклавах, не пояснюючи мотивів, розкидали шість наметів, які протестувальники несанкціоновано встановили під час проведення заходів", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожНа Майдані Незалежності невідомі знесли намети

Відео дня

Від написання заяв до правоохоронних органів громадяни відмовились.

У повідомленні зазначається, що під час згортання повалених наметів правоохоронцями були виявлені пляшки з-під алкогольної продукції та медичний шприц з рідиною. Вилучені предмети направлені на експертні дослідження для встановлення їх вмісту.

Працівниками Шевченківського районного управління міліції столиці за даним фактом розпочато перевірку. Відомості зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій.

Як повідомляв УНІАН, 7 червня у центрі Києва біля Стели Незалежності невідомі встановили кілька наметів та планували проводити "безстрокову акцію" з вимогою зміни влади.