Дозволу на встановлення паркану

Про це він заявив під час засідання Київради 21 травня, повідомляє Українська правда.

"До товариства "Скай-Буд", з яким мене пов’язують, на сьогоднішній день я не маю ніякого відношення", - сказав Котвицький.  

При цьому він додав, що документи на будівництво на Осокорках у порядку і оформлювалися вони при трьох столичних владах.

Відео дня

Читайте такожКличко обіцяє скасувати дозвіл на будівництво на Осокорках

"Рішення про надання земельної ділянки – при Черновецькому, підписання договору оренди – при Попові, документація погоджена та отримана – при Кличку. Потрібно шукати компроміс, який захистить інтереси киян та бізнесу", - заявив Котвицький.

На що мер Києва Віталій Кличко поросив депутата довести це.

"Тут пролунало, що всі дозволи дав Кличко. Оприлюдніть всі документи, щоб це була відкрита інформація. Це буде правильно", - сказав міський голова.  

Він також додав, що дозволу на встановлення паркану "Скай-Буд" так і не отримала.

Читайте такожЗабудовник готує позови проти столичних жителів і міліції через конфлікт на Осокорках

"Документи ми перевіряли – вони були отримані відповідно до всіх норм. Але дозволу на встановлення паркану сьогоднішня влада не давала. Дозволи були оформлені декілька років тому. Але дозволу на паркан ми не давали – і це є порушення", - сказав Кличко.

У свою чергу депутат від "Удар-Солідарність" Олександр Харченко заявив, що земельна комісія може не прийняти рішення про незаконність будівництва на цій земділянці, якщо забудовник має всі дозволи.

Раніше УНІАН повідомляв, що Віталій Кличко звернувся до депутата Київради від фракції "Удар-Солідарність" Сергія Котвицького, що веде скандальне будівництво на Осокорках, скласти депутатський мандат.