facebook.com / Анна Терещенко

Про це написав у Facebook музикант і казкар Сашко Лірник (Олександр Власюк).

"Попереджаю усіх.Зараз в Києві аншлаг пограбувань квартир.Реально в десятки разів.Не хочу натякати із-за чого.АЛЕ!!!! Виявлена технологія.Попередньо наводчик відслідковує і обирає квартири для грабунку-коли вдома нікого немає,чи там лишній кондиціонер висить.Головне те,що наводчик "помічає" номери квартир у під*їзді. Він наклеює мітки- папірці від цінничків на поштові ящики цих квартир.Потім ці квартири грабують.Це підтверджено.Перевірте у себе вдома", - написав він.

Читайте такожЧерез дедалі частіші пограбування силовики та активісти знову почали патрулювати вулиці КиєваУ міліції припускають таку можливість і радять звертатися до дільничого, пише Сегодня.

Відео дня

"Я регулярно зриваю ці наклейки і стежу за незнайомцями в під'їзді. Після того, як обікрали квартиру в нашому будинку на вул. Автозаводській", – говорить киянин Олександр Пилипчук.

При цьому в міліції додають, що за три місяці минулого року в Києві обікрали 1550 квартир, а в цьому році за такий же період – 1506, тобто інформація про почастішання пограбувань у десятки разів не відповідає дійсності.