telegraf.com.ua

В Києві на території міської психлікарні чоловік намагався підірвати саморобну вибухівку. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в місті Києві.

"До старшого дільничного інспектора Подільського райуправління міліції Києва Руслана Хутька зателефонував головний лікар міської психлікарні: на території закладу медики побачили незнайомця, який поводився неадекватно і тримав у руках підозрілі предмети", - наголошується у повідомленні.

Дільничий інспектор, який прибув за викликом, підтвердив, що невідомий чоловік дійсно мав при собі схожі на петарди речі, обмотані скотчем із ґнітом, і погрожував їх застосувати.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі посеред вулиці правоохоронці вилучили вибухівку

"Збудженого чоловіка заспокоїли, забрали небезпечні предмети. Спеціалісти вибухотехнічної служби, які прибули на місце події, знешкодили вилучені вибухові пристрої та відправили їх на експертне дослідження", - додають у прес-службі.

Повідомляється, що винуватець інциденту - 32-річний киянин, раніше не судимий. У минулому чоловік перебував на обліку у психіатра.

Слідчим відділом Подільського РУ ГУМВС України в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».