В Киеве улицы будут посыпать круглосуточно  / УНИАН

Як повідомили в прес-службі КМДА, за інформацією Укргідрометцентру, сьогодні вночі в столиці очікується значна хмарність та зниження температури повітря до -7°, що може призвести до ожеледиці.

Читайте такожВ'їзд транспорту до Києва обмежено через снігопад

Міська влада просить водіїв бути особливо обережними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху, щоб уникнути аварійних ситуацій.

Відео дня

«Щоб уникнути налипання снігу та ожеледиці, дорожні мережі міста будуть оброблятися сіллю в цілодобовому режимі. Столиця має достатній запас матеріалу для посипання для обробки доріг. З 17.00 двірники в районах приступили до посипання дворів і проїздів сіллю. Разом з тим, ми звертаємося до столичних водіїв бути особливо уважними та дисциплінованими на дорогах, не перевищувати швидкість і дотримуватися належної дистанції», - сказав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Він підкреслив, що міська влада проаналізувала звернення киян, які надійшли сьогодні в контакт-центр. «У тих районах, з яких надійшло найбільше скарг мешканців щодо чищення дворів, ми будемо приймати відповідні рішення. Ми повинні забезпечити виконавчу дисципліну на місцях, особливо в такі відповідальні періоди, і не дозволяти ніякої халатності та недбалості», - заявив Петро Пантелєєв.