Кличко заявил о недопустимости распространения ложной информации о изымании квартир / Фото УНИАН

Мер Києва, голова Київської міськдержадміністрації Віталій Кличко запевняє, що у киян не забиратимуть квартири за борги по оплаті житлово-комунальних послуг.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київського міського голови, Святошинська райдержадміністрація дезінформувала киян, опублікувавши на своєму офіційному сайті коментар голови РДА Іллі Сагайдака про те, що нібито кияни, які мають борги за комунальні послуги у сумі понад 10 тис грн, ризикують втратити свої квартири.

Читайте такожБорги українців за компослуги зросли до 14,7 млрд гривень

Відео дня

Мер зустрівся з Сагайдаком та наголосив на неприпустимості поширення недостовірної інформації. Кличко зобов’язав Сагайдака провести службове розслідування щодо виконання посадовцями Святошинської райдержадміністрації службових обов’язків і притягнути до відповідальності посадовців, винних у поширенні недостовірної інформації.

“Не може голова району, що є посадовою особою, розповсюджувати якісь фантазії, видаючи їх за офіційну позицію та оприлюднюючи на сайті районної держадміністраці. Це - повна безвідповідальність і недбальство», - наголосив мер.

Кличко підкреслив, що всі у міській владі «повинні усвідомлювати, як треба працювати в тій ситуації, у якій сьогодні перебуває країна і її громадяни».

Читайте такожВ Україні у грудні зросла заборгованість із зарплат

«Саме працювати, а не поширювати нісенітниці, які не мають нічого спільного з реальністю. Поки я мер, я захищатиму інтереси киян. І ніхто в них житло не відбере», - підкреслив міський голова.

Кличко також позбавив премії за січень голову, першого заступника та заступника голови Святошинської райдержадміністрації.