/ ipnews.in.ua

Про це повідомив заступник голови КМДА з питань медицини та соціальної політики Михайло Радуцький, інформує прес-служба КМДА.

«Медичні заклади Києва були готові прийняти до себе таку кількість пацієнтів – всього з 6 січня було госпіталізовано 49 осіб, в тому числі 40 дітей та 9 дорослих. Всі госпіталізовані були забезпечені необхідними медикаментами та лікуванням», – зазначив він.

Читайте такожЧерез неякісну воду 45 мешканців Бортничів госпіталізовано з кишковою інфекцією

Нагадаємо, що за офіційними даними Головного управління санітарно-епідеміологічної служби у м. Києві, вода з водогону мікрорайону Бортничі була заражена збудником кишкової інфекції. На сьогодні виконано профілактичну промивку та додаткове хлорування артезіанських свердловин і водопровідних мереж. На період проведення профілактичних заходів мешканцям рекомендовано не користуватися водою для питних потреб, приготування їжі, миття посуду та купання.

Крім того, з метою попередження виникнення групового спалаху інфекції, було ухвалено рішення про тимчасове припинення роботи 2-х дитячих дошкільних установ №790 та №792, які розміщені в мікрорайоні Бортничі.